Monthly Archives: March 2008

announcing…arrival of my new sweetheart~~

ehem ehhhhehehehehemmmm
saye….dapat…..nephew lagi!! mcm hape je kan ayat haha

12 rabiul awal 1429H jam 4.00am lahirlah adik ‘athif yang diberi nama muhammad faqeeh b aiman seberat 3.4kg di kg baru medical cntre 🙂 alhamdlillah……

due snanye 27 mac akan tetapi baby ni nak jugak same bday dgn nabi junjungan kita S.A.W….yelah,abanglong die kan dah same bday ngan incik atok heheheeeee

waaa besnye besnya tak sabar nak balik umah lalalalala~

gambar akan dipost kendian nyeh3…gumbira sesangat nih…

selamat menyambut Maulidur Rasul…moga kita sentiasa muhasabah diri agar sentiasa mengikut sunnah baginda…dan jgn lupa,selawat byk2.moga kita peroleh syafaat di akhirat kelak.amiiiin.mane2 pun can do ie dlm lrt,dpn pc,tggu bus,tgh masak,maulidurrasul ka tak maulidurrasul kaaa…same2lah kita yek~

rabu yg pasti akan bosan

hoho
esok..tasha,anam,bib n pak berahim meeting kat kl.ijat n kak sinah testing kat spain.hana kat kuantan.lina kat langkawi.ho cuti.wan pi miting kat miri—

saye?
kene gi ofis!!pi warehouse,inspect kabel,pi wekshop,meeting,kejar procurement…herghhh
ini sudah mendatangkan malas~~ takde sesi bergosip teman lunch jugek.iskk

mau cuti jugek buleyh?emergency katenye.demam malas ;p bersesuaian dgn cuaca hujan berterusan sejak jumaat…mood juge turut same begitu lalala~

saye harap ini dpt meneman kesunyian sy esok.huhu

dsc03037

yeah.soo not healthy…

p/s:tidak!!saye mau menjadi rajin di hari rabu!kamon2 *brainwashing my mind…*

this is just a beginning

semalam…

collage11

kesan drp itu….

hari ni..
BN tidak memperolehi majoriti 2/3
malaysia terbahagi kepada 2
5 buah negeri menjadi milik pembangkang
rombakan menteri kabinet

berita kata..
rekod plg buruk bg BN sejak 1969
ini adalah undi tidak percaya rakyat thdp pucuk pimpinan
generasi baru mahukan pembaharuan
pemimpin sewajarnya menganalisa ketidakpuasan hati rakyat untuk meraih kmbali kpcyaan

pemimpin2 kata..
PM sewajarnya bertanggungjwb di ats kekalahan ini sptmana beliau btggjwb di ats kmngn 2004
undi tdk smestinye mgbrkn sokongn rakyat thpd pbgkg,tetapi sbaliknya menafikan BN
ini adalah harapan baru Malaysia
majoriti 2/3 tidak diperlukan utk menaikkan harga minyak/brg/etc (this is interesting)

saya kata..
oh menarik sungguh pilihan raya kali ini
menarik kenapa?byk kejutan…allahuakbar
tapi ini bukan semata2 kejayaan
jangan terlalu gembira
anggap ini satu cabaran
kemenangan ini adalah kepercayaan rakyat thadap anda
tunaikan janji2 anda
jgn kecewakan penyokong anda
this is only a beginning
4 tahun yang menarik inshaAllah….

p/s:kedah di bwh pimpinan pas akan ditadbir dbawah ptadbiran Islam….alhamdulillah:) DAP tadbir penang and perak?something to think about.hmm.stay united ppl!!!

kedai beskal pc4

weehooo!!ofis tlh btukar mnjadi kdai beskal~
td br smpi 6 bijik basikal utk kgunaan kami ke site. so skrg takdelah bermalas2an lg utk jalan ke site.kmudahan dpn mata.sambar dan kayuh saja ah~~

i wish i can hav a pink one.with rambu2 kt dpn.seat pink.tayar pun pink.sure tade org berani curik.tp wish je la mampu.heeeee