Monthly Archives: January 2010

bukan pil binari

blog adalah utk diupdate bukan? T_T

tahun lepas bagi saya amat warna warni kerana tahun di mana saya bertukar status.awal tahun 2009 menyaksikan saya ditugaskan di bintulu dan kemudian mengupah diri sendiri dengan percutian ke eropah.memang sangat berbaloi ok.percutian selama seminggu ke 3 negara kurang dari rm5k dari tiket kapalterbang hinggalah ke souvenir, all in.rasa macam nak buat lagi,serius.pulang dari bercuti,sibuk dgn urusan menjelang hari pertukaran status(kawen daa).being married and adapting with this new world is the highlight of my 2009 🙂

dah hampir 2 minggu pun berlalu tahun baru.sebenarnya nak ke arah tahun baru tu mmg takda buat azam pun.ntah kenapa mungkin sebab sibuk dgn urusan mengemas rumah dan menyelesaikan urusan doa selamat dsbg.sedar2 dah nak dekat 2 minggu pun masuk 2010

so here goes my azam for 2010 (difikirkan dlm tempoh kurang 5minit)..
1. _e_ti_g _ _eg_a_t
2. _ _ a_n 4_h la_ _u_ _e
3. s_a_ _ my _ _n _u_ _ _ _ _ss
4. _av_ _g _ _ le_ _t r_1_k
5. _ _ed _ _f _o _t _ _ast 4_ _ _
6. c_ _ti_ _e _tu_y
7. _ _im_i_ _ l_ _s_ _s

haha.amacam roda impian i 😛 (ok jari berbirat buat underscore T_T)

saya tak nak tunjuk sekarang.bila saya dah capai atau hampir nak mencapai,baru akan saya revealkan kat blog ni.tapi kalau sampai 31 dis 2010 saya tak cerita2 jugak faham2la ye huhu.tapi akan ku cuba sedaya mungkin untuk mencapai ke tujuh2 ini.kalau kamu rapat dgn saya pasti kamu boleh teka salah satu dari azam tersebut huhu.well panjang lagi list ni sebenarnya tapi yang tak tertulis tu lebih kepada antara saya dgn Dia wallahua’lam

till then,goodluck to me!

oh and have a great binary year!fihifzillah!