Monthly Archives: December 2010

azam tertunda

dah nak melangkah ke 2011.sapa rasa kejap je masa berlalu angkat tangan!huhu.anyways ingat tak entri roda impian i tahun lepas?ala yg azam panjang berjela tuh hihi.haaa ni nak habaq mai dari senarai azam2 saya utk 2010 tuh , hanya dua je yg achieve, alhamdulillah.jom
kita layan vt ini~

1. _e_ti_g _ _eg_a_t = carry fwd 2011 jom amiin ramai2 amiiiiiiin:)

2. _ _ a_n 4_h la_ _u_ _e = carry fwd

3. s_a_ _ my _ _n _u_ _ _ _ _ss = suami yg berjaya buat so tak aci

4. saving at least rm15k = syukur ada pun yg achieve mueheehe

5. _ _ed _ _f _o _t _ _ast 4_ _ _ = haha ni kena carry fwd tp kalau berjaya yg no 1 yg no 5 ni blh abaikan lol

6. c_ _ti_ _e _tu_y = tak jadi, takyah carry fwd hihi

7. swimming lessons = alhamdulillah,enroll bln 6 pastu dah nak terer dah tetibe dah ramadhan.lps raya sibuk offshore(alasan) tu ini tak smpt sambung.takpe sambung 2011 hihi.silap2 kena start balik kat tmpt cetek hua3

oklah tahun ni taknak buat azam la.azam yg terultimate masih yg no 1 kat atas nuh.saya sebenarnya ada buat blog khas utk itu sbb saya rasa terlalu privasi nak cerita pengalaman ke arah azam itu.even family pun tak tau.tp blog tu sama je mcm blog ni berabuk mcm hape.awal2 je update pastu tak terupdate2 aduyai..

oklah ni bahagian pertama entri tahun baru 2011.nanti sambung lagi.saja testing pakai blogpress ni 😉



(sbnrnye nak testing letak gambar)

thanks hubby sbb hadiahkan ini masa besday ke-18 haritu.senang sikit nak apdet blog (read:dah susah dah nak bg alasan takleh apdet blog)…

ok dah2 esok2 i cerita sorotan(pergh) 2010 i pula ye inshaallah

daa

Location:Jalan Ayer Panas,Kuala Lumpur,Malaysia