Daily Archives: April 12, 2012

ruam ke

sejak 2-3 hari lepas kaki dan tangan ‘aaqil naik macam rashes.tapi tak obvious.bila sapu tgn kat situ baru rasa cam gerutu2..
sejak semalam baru perasan kat muka dah naik jugak.lebih kurang macam ruam susu tapi macam all over the face
risau pulak.mula la fikir eczema.sejak habis pantang aritu mmg slow2 makan udang, takde apa.sotong, pun xde apa.ayam ok semua ok.tapi ni baru nak naik.kalau betul la eczema kan.mak kata bukan.hmm

20120412-234925.jpg
lagi satu kemungkinan adalah heat rash.sebab skrg ni mmg panas.malam je peluh2…boleh jadi jugak

hari ni, perasan kat perut dia pulak ada merah biji2!huwaaaaa kenapa ni…

ingat kalau tak reda2 wiken ni nak bawak pi klinik.huhuh.HR ni pon satu da dekat 3bulan apply ING card tak siap2 lagi.huh

harapnya bukan eczema la.dulu time baby pon ada gak rashes gini tapi kejap je hilang.cian oh tgk budak ada eczema.kalau pun ‘aaqil ada, tunggu la besar nanti…huhuhu