Monthly Archives: July 2012

off to labuan

jadi ummi terpaksa akur yg kerja ummi ni takleh mengelak dari outstation.tapi ummi syukur sebab ada satu projek baru ummi ni bukan projek offshore.so kurang risau sikit…

kebetulan adik ummi, raiyan baru habis xm dan tengah bercuti.so apa lagi ummi pun plan utk bawak ‘aaqil sekali dan raiyan tolong jaga ‘aaqil sementara ummi kerja

ada site visit di labuan.4 hari la jugak sebab tu tak sampai hati nak tinggal.so ini adalah kali pertama ‘aaqil naik flight dan tidur hotel yay!!even flight yg mengikut not paid for, tapi alhamdulillah ummi ada enrich miles yg cukup utk ummi jimat rm1k lebih!bayar tax je tak sampai rm300 hehe

20120709-165109.jpg

ni gambar2 semalam.dua2 gambar tidur tu masa takeoff and landing.goodboy sayang! ❤

ok nanti stori lagi aktiviti kami di labuan kalau rajin hehe