Daily Archives: January 15, 2013

kargo selamat sampai

alhamdulillah, barang2 yang total beratnya lebih 300kg telah selamat sampai di rumah kami di sana…

20130115-133956.jpg

mula2 memang risau sebab kawan2 suami ada problem kat kastam.sangkut sebab byk sangat bwk makanan.bukan ada rules ke hapa cuma pegawai kastam sana mintak duit suap mencecah usd1000!!kalau tak, barang tak lepas.sudahnya member suami ni taknak bayar dan barang dipulang balik msia.huhu…

jadi bila turn kami memang agak berdebar lah.kalau kena caj semahal tu, harga setin sardin pon boleh jadik rm30.mau nangis2 time makan nanti feeling2 mkn harga mknn kat hotel…

ni gambar barang2 yg dikargokan, subalipack datang umah kami 27dec hari tu.5 jam gak aa nak setelkan 16kotak(kalau xsilap) kesemuanya…

20130115-134826.jpg

20130115-134901.jpg

satu cerita gak nak unpack nanti.suami kata dia dah buat sikit.thanks dear ❤

p/s : tarikh fly nya belum ada lg.penat dah jwb soalan cepumas ni.semua tak sabar i pergi ke? T.T