Daily Archives: June 24, 2013

dubai ver3 : nasi mandy

first time makan nasi mandy ni adalah kat sec 7 shah alam.lebih kurang 2 tahun lps

kat dubai ni ada satu restoran nasi mandy yg ramai malaysian suka makan.in fact masa ktorg sampai sini, ada satu grup malaysian baru sudah makan…

20130624-163023.jpg
tu dia duta nasi mandy uols haha

restoran ni terletak kat abu bakr assiddiq road, near clock tower, old dubai.dlm 20mins naik taxi dari downtown dubai

20130624-163214.jpg
setting ala2 surau.makan duduk.ni utk grup yg ramai.utk privasi ada lebih kurang 10bilik kecik2 macam ni

20130624-163333.jpg
so kalau mai sini nak meeting2 close deal etc boleh lah…haha

pastu tiap bilik ada button utk ‘call’ if nak panggil waiter

kami order nasi mandy sherry fish(mcm ikan siakap) & lamb mandy.dan lentil soup

20130624-163601.jpg

set ikan tu 30dirham, set lamb tu 45dirham kalau xsilap.mmg sedap sgt.portion dia agak besar utk sorg makan.kitorg hampir buat rekod sbb nak habis dah semua tu kitorg makan.tp sedar diri maka tapau la bawak balik hotel.’aaqil pun mkn byk sgtttt.’aaqil mmg suka nasi berperisa (mcm nasi ayam nasi lemak etc) hihi

btw standard dia bg kuah smbl tomato n salads as complimentary

alhamdulillah…