Monthly Archives: September 2013

stokis katanyaa

hehe ‘kedai’ kecilku…berangan je stokis kih3

20130920-095337.jpg

alang2 semalam order baru sampai so amik gambar sikit…
lebih separuh pesanan kawan2 kat sini, nak cod jap lagi..
selebihnya suplemen kami sekeluarga harapnya cukup sampai disember hmm

minggu ni ada order lagi inshaallah nxt week bakal dibawa ke sini.alhamdulillah…

start small end BIG!

kalau anda nak order dari tanah air tercinta, boleh pm saya melalui fesbuk atau whatsapp atau email(ada dlm gambar atas)..
penghantaran seluruh malaysia, cod bangsar&shah alam (by my sister)…

have a great weekend ahead!tapi ‘kedai’ saya business as usual ye hehe

‘like’ fbpage saya Vitamin Village for more info on Shaklee products!

kausar
Ashgabat

merdekaraya di ashgabat

masa balik sini ada lagi 2 minggu syawal sebenarnya.tapi sbb semua pun dah masuk ofis so tak terasa sangat raya.ada la 2-3 jemputan raya tapi makan2 gitu je la.not so much beraya pun

so jumaat lepas ofis organize sambutan merdeka-raya.sama macam tahun sebelum ni, dibuat kat merdem

foodwise kami bahagi2 sesama mommies untuk masak.antara hidangan, rotijala kuah kari, karipap, popia, nasi tomato, nasi minyak, ayam masak merah, rendang daging, dalca, acar, nasi impit kuah kacang, bihun goreng, bubur gandum, kuih raya dsbg…pastu ada grilled lamb from merdem 🙂

20130913-151259.jpg
majlis bermula jam 7.sebab hari kerja kan jadi kelam kabut sikit la petang tu

btw iols masak bubur gandum & rendang daging for the event

20130913-151420.jpg

lepas speech dari ceo & embassy, majlis tangkap gambar pastu makan le ape lagiiii

sambil2 makan tu ada karaoke session nyanyi lagu raya lagu tak raya hehe

20130913-151550.jpg

20130913-151616.jpg
haha pastu guess whattt.walid & ‘aaqil menang melaram raya ok.kira best dress la.alololo comel.cian ummi tak menang sbb madam2 ramai nau yg glemer malam tu hikhik

majlis bersurai kul 10.30pm

20130913-151807.jpg
amik gambar bertiga sebelum ‘aaqil start makan ifyouknowwhatimean

;p