Suplemen untuk Ramadhan

Oh my kejap je masa berlalu. Lagi 3 hari je nak menyambut Ramadhan. Saya pasti antara readers saya yang terfikir suplemen terutama utk,

1. Anak-anak yang baru mula belajar berpuasa
2. Nak glowing menjelang Syawal
3. Mak ayah di kampung agar cergas dan sihat sepanjang Ramadhan dan Syawal

Haaa. Saya nak bagi cadangan la ye….

20140626-113310-41590114.jpg

SATU
Untuk anak-anak yang baru mula berpuasa, biasanya umur sekitar 6 ke 7 tahun kan. Saya cadangkan ambil set ini,

Mealshakes dan Performance Drink!

Bagaimana ia membantu? Mealshakes dapat tingkatkan selera anak ketika sahur malah mempunyai 19 zat yang diperlukan seorang kanak2 yg sedang membesar.
Performance Drink dapat elakkan anak anda dehydrated sebab seimbangkan elektrolit dlm badan. Puasa ni kritikal kat kanak2 bukan sebab lapar sgt tapi sebab haus. Betul tak? TAPI pastikan cara pengambilan betul ya. Saya akan beri cara pemakanan set ini kepada pelanggan saya dengan percuma :’)

DUA
Musim raya ni kita akan jumpa ramai orang. Selalu kita akan titikberatkan penampilan ; muka dan saiz badan. Ahaks. So untuk Glowing Menjelang Syawal, saya cadangkan semestinya Shaklee Collagen Powder! Ambil sesachet sehari selama 30 hari Ramadhan untuk kesan menakjubkan di bulan Syawal :’) Untuk ehem saiz badan pula boleh amalkan Set Mighty 3 Gems yang dapat kawal selera makan kerana efek kenyang lebih lama!! Sahur dan buka puasa tak perlu makan lebih2 inshaallah!

TIGA
Bagi orang tua kita di kampung mereka pastinya looking forward nak beribadah dengan seselesa mungkin. Vivix inshaallah dapat membantu. Cara pengambilan pun warga emas friendly sebab hanya 1tsp sehari. Tak perlu telan tablet. Sebotol Vivix tu memang untuk sebulan penggunaan. Just nice untuk Ramadhan. Kalau ambil 2 botol (hingga Syawal), boleh dapat percuma keahlian Shaklee!

Jom sama-sama raikan kehadiran Ramadhan dan sediakan ‘kelengkapan’ secukupnya agar dapat beribadah dengan selesa dan tenang…

Salam Ramadhan dari saya ❤️

Untuk tempahan Set Anak Belajar Berpuasa secara terus, sila klik sini.

Untuk tempahan Glowing Menjelang Raya secara terus, sila klik sini.

Untuk tempahan Vivix secara terus, sila klik sini.

Atau boleh juga hubungi saya di nombor tertera.

Kausar | SID 907655 | 0122635678 (sms/whatsapp) | COD Shah Alam & KLCC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.